Client closet

Alle jurken uit de client closet mogen gedragen worden tijdens een fotoshoot. 

Als je graag 1 van de jurken wilt dragen kan je dit van tevoren aangeven en dan zal ik de jurk op locatie meenemen.

Alle jurken zijn te dragen met en zonder een zwangere buik en de stof is rekbaar zodat deze door meerdere maten gedragen kan worden.

Neem contact met mij op via mail of bericht mij op social media.

Aurora II

Een tweedelige jurk die licht van stof is met lange mouwen. Met deze jurk kan je foto’s maken in een blote buik, maar ook bedekt. De jurk bevat elastiek bij de middel en bij de schouders waardoor deze in verschillende maten te dragen is. Te dragen voor als je zwanger bent, maar ook als je dat niet bent.

Kleur: Sand | Maat S – XL | 2-piece

Aurora

Een tweedelige jurk die licht van stof is met korte losse mouwen. Met deze jurk kan je foto’s maken in een blote buik, maar ook bedekt. De jurk bevat elastiek bij de middel en bij de schouders waardoor deze in verschillende maten te dragen is. Te dragen voor als je zwanger bent.

Kleur: Camel | 2-piece | Maat S – XL

Dreamy terra

Een dromerige jurk met een lange sleep die over de grond heen valt. De jurk bevat elastiek bij de taille en schouders en is dus te dragen voor verschillende maten. Te dragen voor als je zwanger bent, maar ook als je dat niet bent.

Kleur: Terra | Maat XS – L

Jasmine

Een hele fijne soepel vallende jurk met een mooi detail aan de mouwen. De jurk heeft elastiek in de taille en is dus te dragen voor verschillende maten. Te dragen voor als je zwanger bent, maar ook als je dat niet bent.

Kleur: Beige | Maat XS – L