Grafisch vormgeving

Treets

Treets is een ouderwets merk die nu niet meer bestaat. Met deze nieuwe restyling word Treets weer op de markt gezet. De verpakkingen zijn nu monsters.

De verpakking is jouw snoepvriendje. Elk monster heeft zijn eigen karakter en unieke smaken. Ze zijn kleurrijk speels en lekker.

Ik heb gekozen om het ontwerp kleurrijk te maken zodat dit meer aanspreekt. Elk monster heb ik uniek gemaakt om een eigen karakter te geven. De huisstijl heb ik in de speelse vorm gedaan van de verpakkingen, maar verder ook zakelijk gehouden.

Huisstijl

A2 posters

-

Verpakkingen

-

Trailer

Verassings bonnen

Beuker events

Begin Januari 2017 heb ik aan BPV Partyverhuur een huisstijl verandering aangeboden. Hij was hier erg enthousiast over en heeft meteen zijn veranderingen doorgevoerd. Bij deze huisstijl verandering heeft hij zijn naam aangepast. Nu word het officieel Beuker Events genoemd.

Bij het bedrijf kan je biertaps, staantafels, barbeque’s enz. allemaal huren. Het is een startend bedrijf die nu ongeveer een half jaar bezig is. en graag bekender zou willen worden.

www.beukerevents.nl

Nieuwe huisstijl

Oude logo & Nieuwe logo

ZELUS

Ik kreeg de opdracht om een nieuw concept te verzinnen voor de leegstand in Tilburg. Ik heb gekozen om een nieuw restaurant te introduceren met vluchtelingen die hier werken.

Het word een restaurant waar je nieuwe culturen leert kennen en elkaar kan ontmoeten. De naam is vernoemd naar de god Zelus deze staat voor toewijding. De acceptatie van een ander.

Ik heb gekozen om het logo in verschillende kleuren te maken met een andere afdruk erin. Zo wil ik laten zien dat hetzelfde logo anders kan zijn maar nog steeds dezelfde is als alle andere. Het hout heeft hetzelfde achterliggend idee.

Zo is het ook bij vluchtelingen. Het zijn nog steeds dezelfde mensen als ons alleen komen ze uit een ander werelddeel en zien ze er anders uit.

Bij mijn uitingen wilde ik het gevoel van een vluchteling weergeven. Ze worden veel namen genoemd, maar als jij in hun schoenen zou staan

Logo

Brochure

A2 posters

Website

Poelie de pinguïn

Ik kreeg de opdracht om een nieuwe digitale kinderboek te verzinnen en te ontwerpen. Het kinderboek hoefde niet lief en schattig te zijn. Je mocht er een eigen draai aan geven en zelfs op het foute pad gaan.

Zo heb ik Poelie de pinguïn op het foute pad bedacht. Het verhaal gaat over Poelie die niet meer tevreden is met zijn leven tussen de andere pinguïns. Dus gaat hij in zijn eentje op avontuur. Tijdens het avontuur leert hij de foute pinguïns kennen die aan de drugs zitten.

Het verhaal is om kinderen bewust te maken van drugs en te laten zien dat het een ernstige afloop kan hebben. Poelie komt in het verhaal op drie verschillende manieren om het leven wat vergelijkbaar is met drugs.

Karakter Poelie

Digitale Publicatie

Navigatie video

Karakter Drugs

App

Visboekje app

Ik kreeg als opdracht om een digitaal receptenboekje te ontwerpen, ook wel genoemd het visboekje.

Voor de digitale publicatie heb ik twee hoofdkleuren gekozen die passen bij de afbeeldingen. Deze kleuren zijn groen en bruin. Deze heb ik gebruikt in mijn tekst en mijn navigatie.

Ik heb de achtergrond wit gelaten zodat de tekst duidelijk te lezen is. De afbeeldingen heb ik iets speelser geplaatst en meer ingezoomd waardoor er meer interesse is in de afbeeldingen.

Ook staan er recepten in met bijhorende foto. Tekst en beeld is aangeleverd.

Burnland

Ik kreeg de opdracht om van het Amerikaanse festival Burning Man een Nederlandse uiting te maken.

Burning Man komt naar nederland en hier moet jij het festival bedenken en hier analoog media-uitingen voor creëren.

Mijn festival staat voor Overleving, Ruig en Natuur. Op het festival leer je de natuur weer te respecteren en ga je alles weer op de ouderwetse manier doen.

Voor de vormgeving heb ik gekozen om het te maken van natuur. Hierbij heb ik zelf het logo papier gemaakt en het natuur en aarde neergelegd en gefotografeerd.

Media-uitingen:

Huisstijl, Flyer, Posters, Filmtrailer en een Wickerman.

Huisstijl

Flyer

A0 posters

Trailer