Locaties

IJmuiderslag

Een mooie locatie naast het IJmuiden strand. Op deze locatie is er een mix van strand en natuur. Bij zonsondergang is de locatie prachtig. Je kan betaald parkeren aan op de IJmuiderslag (Max. €5,-).

Elswout

Elswout in Overveen is een prachtig landgoed met mooie bruggen en een romantische sfeer. Hier kan je wandelen tussen de bossen, maar heb je ook mooie open velden. Perfect voor een familieshoot.

 

IJmuiden aan zee

Bij het IJmuiden strand heb je een mooi duingebied met een zachte sfeer. Deze locatie is 15 minuten lopen van locatie en in de zomer parkeerkosten (max. €8,-). Met een lage zon is deze locatie op zijn mooist.

 

Spaarnwoude

Spaarnwoude is een groot natuurgebied met veel groen. Er zijn hier veel heuvels en struiken. Hier kunt u kiezen uit veel verschillende gebieden.

Velserbeek

Velserbeek is een landgoed met veel verschillende onderdelen. Je hebt er gebouwen, dieren en natuur. perfect voor grote groepen.

Beeckestijn

Beeckestijn is een prachtig landgoed met aangelegde tuinen. Perfect voor een romantische shoot. Hier zijn meerdere fonteinen, beelden en natuurparken.

Heeft u een eigen locatie in gedachte? Laat het me weten.