Over mij

Mijn naam is Jaimy Langedijk en ik ben geboren in 1997. Ik ben afgestudeerd grafisch vormgever aan het Mediacollege Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in een kinderopvang. Hiernaast ben ik ook een hobbyfotograaf en dit is wat ik het liefst doe.

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met fotografie. Ik begon met het fotograferen van bloemen en ben langzaam overgestapt naar portretfotografie. Door mijn werk als grafisch vormgever heb ik fotografie meer leren ontdekken. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat fotografie echt mijn passie is. Zelf wil ik graag nog de wereld zien en hierbij alles vastleggen.

Ondertussen ben ik meer aan het uitbreiden. Ik ben begonnen met portretfotografie, maar ben nu meer stijlen aan het ontdekken zoals landschaps, bruids- en feestfotografie. Ik ben graag een veelzijdig fotograaf die veel van je wensen probeert waar te maken en ik wil ook blijven verbeteren.

Wil je graag een keer een fotoshoot plannen dan hoor ik het graag! Ik werk fulltime dus als je graag een fotoshoot wilt dan kan dit doordeweeks rond 18:00 of overdag op dinsdag.

"Photography is the beauty of life being captured"